Renginys prasidėjo pasakojimu apie tai, ką Volvo planuoja pasiekti artimiausiais metais. Taigi iki 2030 metų bendrovė ketina gaminti tik elektromobilius. Be to, šio prekės ženklo automobiliai bus parduodami internetu – šiuo atveju, siekiant greitai pristatyti automobilius, pirkėjams bus pasiūlyta keletas jau gamiklinių variantų, taip pat visiškai savarankiškai konfigūruoti automobiliai. Taip pat klientai galės naudotis automobilių Volvo techninės priežiūros abonemento paslauga.

 

Pristatytas naujas šio prekės ženklo elektromobilis Volvo C40. 

 

Automobilis pagamintas ant naujos platformos ir bus parduodamas tik oficialioje bendrovės interneto svetainėje. Naujasis automobilis bus su dviem elektriniais varikliais, kurių bendra galia 402 AG, o visos akumuliatoriaus įkrovos pakaks 420 kilometrų. Akumuliatorių galima įkrauti greitai – nuo 0 iki 80 proc. įkraunama per 40 minučių.

 

Volvo C40 išorė atitiks šiuolaikinį prekės ženklo dizainą – pirkėjai ras matricos optiką, būdingus galinius žibintus ir kėbulo formą, labai primenančią praeitais metais pristatytą krosoverį XC40 Recharge. Šiuo metu dar nežinoma, kada naujove bus pradėta prekiauti ir kokiose rinkose, taip pat nėra informacijos apie kainą.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą čia:

Volvo C40 Recharge

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas