Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...
Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6...

Skaidrūs niekučiai - angeliukai, 6 vnt. Ruhhy 22497

Pristatymo laikas: 5 - 7 darbo dienos
7,00 €
Su PVM

 

SKAIDRUSI STIKLO ANGELIAI PLUNKSNUOSE EGLEI, 6 vnt.

  • AUKŠTOS KOKYBĖS - 6 pakabukų rinkinys pagamintas iš kokybiško, skaidraus stiklo, suteikiančio jam eterinę išvaizdą. Stiklas yra kruopščiai suformuotas ir suformuotas taip, kad būtų sukurta angelo figūra su dėmesiu detalėms? lygios linijos, grakščios kreivės ir patraukli išvaizda . Aureole, kuri taip pat yra pakabukas su pritvirtinta sidabrine virvele, yra dieviškumo simbolis. Žavingas figūrėlės taškas yra sparnai, padengti sniego baltumo plunksnų pūkais, kurie suteikia jiems minkštą ir eterišką išvaizdą. Plunksnos kruopščiai priklijuojamos prie sparnų pagamintas iš stiklo, sukuriantis judesio ir grakštumo pojūtį su menkiausiu oro gūsiu.
  • NESIRŪPINITE DĖL ŽALOS - 6 angeliukų rinkinys supakuotas į kartoninę dėžutę su permatomu dangteliu. Kiekvienas angelas yra pritvirtintas prie didelio skyriaus / įspaudo, kuris užtikrina, kad... transportavimo ar sandėliavimo metu jis nebus pažeistas .
  • TAIKYMO ĮVAIROVĖ - skaidrūs angelai puikiai tiks kaip kalėdinė dekoracija. Jie gali būti savarankiška, subtili puošmena arba kalėdinio vainiko, vainiko ar kito papuošimo dalis, pvz., žibinte, vazoje ar gimimo scenoje . Juos galima padėti arba pakabinti ant sidabrinės virvelės. Puikiai Jie puikiai tiks kaip ant eglutės pakabinti niekučiai . Padėtos ant palangės sukurs gražią kompoziciją su kitais kalėdiniais aksesuarais, o patalpintos šalia lėkštės ant Kūčių stalo sukurs nepakartojamą ir žavingą dekoraciją. Produktas yra universalus ir tinka bet kokiam namo ar buto stiliui ir dekorui.
  • Šiek tiek Dangiškos magijos - sustabdytas Ant Kalėdų eglutės šakų skaidrūs angelų pakabukai sukuria žavingą dangiško grožio demonstravimą . Apšviestos kalėdinėmis lemputėmis jie sukurs magišką efektą, pabrėždami šventinę kambario atmosferą. Dienos metu permatoma medžiaga atspindi saulės šviesą, sukurdama blizgantį efektą, suteikiantį medžiui magiško prisilietimo. Švelnios plunksnos siūbuoja judant orui, sukeldamos angeliškos malonės pojūtį.
  • SPECIFIKACIJA - medžiaga: stiklas + plunksnos; spalva: balta, skaidri; kiekis pakuotėje: 6; matmenys: 5 x 4,3 x 2,8 cm; svoris: 62 g; svoris pakuotėje: 96 g.

SPECIFIKACIJA

  • medžiaga: stiklas + plunksnos
  • Balta spalva; skaidrus
  • kiekis pakuotėje: 6
  • matmenys: 5 x 4,3 x 2,8 cm
  • svoris: 62 g
  • svoris pakuotėje: 96 g

ĮSKAITANT

  • 6 x angelas

Gležni ir žavūs angelai su aureolėmis ir plunksniniais sparnais skrido tiesiai iš dangaus. Ši nesenstanti puošmena namuose dažniausiai pasirodo per Kalėdas. Angelų rinkinys su plunksnuotais sparnais yra išskirtinė puošmena, įnešanti į mūsų namus dangiško grožio ir malonės pojūtį. Jie yra vertingas bet kokio kalėdinio dekoro priedas, sukuriantis magišką atmosferą.

Ruhhy
Atsiliepimų nėra

Kitos šios kategorijos prekės

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas