Dviračių krepšiai Pannier: istorija ir nauda

Dviračių krepšių (pannier) istorija prasidėjo XIX a. pabaigoje. 1884 m. John B. Wood iš Camdeno, Naujasis Džersis, užpatentavo pirmuosius dviračiams skirtus krepšius. 1970-aisiais Hartley Alley sukūrė įvairius dviračių bagažus, kuriuos pardavinėjo po „Touring Cyclist“ prekės ženklu iki 1984 m.

Konstrukcija ir nauda

Dviračių krepšiai gaminami iš nailono ar kitų sintetinių medžiagų, dažnai atsparių vandeniui. Modernūs krepšiai yra nepralaidūs vandeniui arba turi integruotas lietaus dangas, užtikrinančias, kad turinys liktų sausas bet kokiomis oro sąlygomis. Krepšių forma gali būti sutvirtinta rėmu ar standinimo plokšte iš plastiko ar metalo, kad jie išlaikytų formą ir neatsitrenktų į ratą.

Naudojimo Būdai

  1. Turistai:

    • Turistiniai krepšiai dažniausiai parduodami poromis ir yra skirti laikyti pakankamai įrangos savarankiškoms kelionėms, trunkančioms dienas ar savaites. Paprastai naudojama mažesnių (10-15 litrų) krepšių pora priekyje ir didesnių (20-30 litrų) krepšių pora gale.
  2. Kasdieniai keliautojai:

    • Kasdieniams dviratininkams skirti krepšiai yra pritaikyti nešioti nešiojamus kompiuterius, dokumentus, drabužių pakeitimus, batus ir pietus. Kai kurie modeliai gali būti transformuojami į kuprines ar peties krepšius, kad būtų lengviau juos nešioti nenuėmus nuo dviračio.

Modernūs krepšiai

Šiuolaikiniai krepšiai, tokie kaip Ortlieb gaminiai, yra žinomi dėl savo nepralaidumo vandeniui ir tinka tiek trumpoms kelionėms, tiek ilgoms ekspedicijoms. Dviratininkai dažnai naudoja mažesnius krepšius priekyje ir didesnius gale, kad galėtų patogiai laikyti visą reikalingą įrangą.

Pavyzdinis produktas

Apsilankykite el. parduotuvėje beepunkt.lt ir įsigykite vandeniui atsparų dviračių krepšį su telefono laikikliu už tik 7.00 EUR. Šis krepšys pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui atsparios medžiagos, turi tvirtą tvirtinimo sistemą ir reguliuojamus dirželius. Daugiau informacijos ir pirkimo nuorodą rasite čia. Be to, čia galite rasti įvairių prekių su akcijomis ir nuolaidomis.

Išvados

Dviračių krepšiai evoliucionavo nuo paprastų, natūralių medžiagų gaminių iki šiuolaikinių, funkcionalių ir vandeniui atsparių priedų. Jie yra būtini dviratininkams, siekiantiems patogumo ir saugumo bet kokiomis oro sąlygomis. Investuokite į kokybišką dviračių krepšį ir mėgaukitės patogesniu ir saugesniu važiavimu.

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas