Nenaudojamas padangas rekomenduojama laikyti sausoje, vėsioje bei nuo tiesioginių saulės spindulių, galinčių sukelti gumos korozinius procesus, apsaugotoje vietoje.

Stenkitės padangas laikyti atokiau nuo chemikalų ar mechaninius pažeidimus galinčių sukelti objektų, pavyzdžiui vynių, vielos ir aštrių kampų. Dažnai daroma klaida – numontuotų padangų laikymas suguldžius jas vieną ant kitos. Taip padangos per ilgesnį laiko tarpą deformuojamos, todėl padangas reikėtų laikyti pastatytas. Nuo ratlankių nenumontuotas padangas galima laikyti suguldytas vieną ant kitos, bet nerekomenduojama jas laikyti stačias.

Padangas su kameromis reikėtų laikyti pusiau išleidus orą. Siūlome ant numontuotų padangų sužymėti riedėjimo kryptį ir pusę, iš kurios ji buvo sumontuota ant automobilio. Taip pavasarį ar rudenį padangas sumontuosite taisyklingai ir tinkamoj pusėj.

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas