Falken pristato naująją Ziex ZE320 padangą

Falken išdidžiai pristato naujausią savo padangą – Ziex ZE320, kurioje naudojama tvari ryžių lukštų silika. Šis modelis pakeičia esamą Falken Ziex ZE310 Ecorun padangą ir, pasak kompanijos, užtikrina geresnį našumą bei didesnį draugiškumą aplinkai. Pirmieji dvylika naujos padangos dydžių Europoje pasirodys iki 2024 m. vasaros pradžios, o dar 48 dydžiai papildys asortimentą iki 2025 m. pavasario.

Platus dydžių pasirinkimas ir greičio reitingai

Ziex ZE320 padangos apima 60 dydžių nuo 15 iki 18 colių, su maksimaliu W greičio reitingu iki 270 km/h, taip pat “H” ir “V” variantais. Padangų gamintojas Sumitomo Rubber Industries gamina šias padangas Turkijoje, įtraukdamas ekologišką užpildą iš ryžių lukštų į gumos mišinį. Ryžių lukštai yra žemės ūkio atliekos, kurių kasmet susidaro daugiau nei 100 milijonų tonų pasaulyje.

Tvari gamyba ir ilgaamžiškumas

Daugiau nei tris dešimtmečius tyrimų ir plėtros naudojant siliką padangose, Falken kūrėjai pasiekė puikų sukibimą su šlapia danga, mažą dėvėjimosi lygį ir ilgesnį padangų tarnavimo laiką. Tai atitinka Falken ir jos patronuojančios kompanijos Sumitomo Rubber Industries (SRI) ilgalaikę tvarumo politiką „Driving Our Future Challenge 2050“.

Mažesnės CO2 emisijos

Iš ryžių lukštų pelenų išgauta silika sukuria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijų, palyginti su tradiciniais metodais. Šilumos energija, gauta per šį procesą, naudojama kitoms gamybos užduotims, taip mažinant CO2 emisijas iš ryžių pagrindu sukurtos silikos.

Teigiamas prekių ženklo atsiliepimas

Naujoji Falken Ziex ZE320 jau sulaukė prekybos žiniasklaidos pagyrų per konkurencinį produktų testą. Kovo mėnesį testuotojai pabrėžė padangos pažangą: „Su naujuoju ZE310 Ecorun įpėdiniu, Falken atrodo pasiekusi didelę sėkmę. Pradiniuose testuose naujasis produktas parodė reikšmingą pažangą visose srityse ir pasiekė labai stiprių rezultatų: jo riedėjimo pasipriešinimas pastebimai mažesnis“, pranešė žurnalas Auto Zeitung. Vairuotojai netrukus galės patys išbandyti šiuos privalumus, nes pirmieji padangų pristatymai jau greitai pasieks pardavėjus.

Ieškokite padangų internetu pigiau su akcijomis beepunkt.lt

Norite įsigyti Falken Ziex ZE320 ar kitas padangas geromis kainomis? Apsilankykite beepunkt.lt el. parduotuvėje, kur rasite platų padangų pasirinkimą su puikiomis akcijomis ir nuolaidomis. Padangos internetu pigiau – beepunkt.lt!

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas