Goodyear plečia UltraGrip Performance 3 asortimentą 2024 metais

Goodyear paskelbė apie savo planus reikšmingai išplėsti UltraGrip Performance 3 žieminių padangų asortimentą visus 2024 metus. Per šiuos metus padangų gamintojas pristatys daugiau nei 40 naujų SKU, dauguma jų jau yra prieinamos. Šis išplėtimas stiprina Goodyear pozicijas žieminių padangų segmente ir demonstruoja jų įsipareigojimą šiai rinkai.

PRITAIKYTOS ŠIUOLAIKINIAMS AUTOMOBILIAMS

Dauguma naujųjų UltraGrip Performance 3 padangų dydžių bus 19 colių ir didesni, atspindint pramonės tendenciją link didesnių ratlankių. Goodyear šias padangas automobiliams kūrė taip, kad jos tiktų įvairiems moderniems automobiliams, įskaitant populiarius elektromobilius, tokius kaip Volkswagen ID.7 Tourer, Renault 5 E-Tech, Porsche Taycan ir BMW i5. UltraGrip Performance 3 žieminės padangos yra pritaikytos elektromobiliams, su funkcijomis, kurios pagerina efektyvumą ir sumažina triukšmą automobilio viduje, todėl jos puikiai tinka naujausiems automobilių modeliams.

ŽIEMOS TECHNOLOGIJOS

Goodyear UltraGrip Performance 3 žieminės padangos išsiskiria išskirtiniu sukibimu ir veikimu žiemos sąlygomis. Snow Protect Technology ir Wet Grip+ Technology optimizuoja šias padangas žiemos vairavimui, užtikrindamos puikų sukibimą ir saugumą sudėtingomis sąlygomis.

Šios padangos automobiliams puikiai pasirodė ekstremaliose žiemos sąlygose ir pelnė daugybę apdovanojimų Europos padangų testuose. Auto Bild 2023 metais UltraGrip Performance 3 suteikė "Eco-Master" ir "Green Tyre" titulus 2023/24 metams.

DIDESNIS KOMFORTAS IR PATOGUMAS

Be išskirtinio veikimo, UltraGrip Performance 3 padangos automobiliams taip pat pasižymi dideliu komfortu ir patogumu. Goodyear SoundComfort technologija sumažina kelio triukšmą, užtikrindama tylesnį vairavimą, o SealTech technologija gali efektyviai užsandarinti iki 5 mm skersmens protektoriaus pažeidimus, suteikdama vairuotojams didesnį pasitikėjimą.

"Goodyear įsipareigojo toliau investuoti į vieną iš naujausių savo žieminių padangų," sako Sonia Leneveu, Goodyear Europos vartotojų rinkodaros direktorė. "Padidintas dydžių pasirinkimas liudija produkto populiarumą ir veikimą. Pažangios technologijos prisideda prie šios padangos patrauklumo, kuri jau buvo pripažinta kaip viena iš geriausių žieminių padangų."

NUOLAIDOS IR AKCIJOS

Be to, mūsų elektroninėje parduotuvėje beepunkt.lt galite įsigyti padangas su nuolaida ir pasinaudoti nuolat vykstančiomis akcijomis. Apsilankykite ir raskite geriausius pasiūlymus savo automobiliui.

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas