Renkantis padangas verta atkreipti dėmesį ne į kurį nors konkretų parametrą, o į jų pusiausvyrą, nes pagrindinė ir pati sunkiausia projektuotojų užduotis – sukurti padangas, gerai tinkančias visų dangų tipams konkretaus sezono metu.
Jums atrinkome nedidelę grupę tokių padangų, atsižvelgdami į stabdymo ant sausos ir šlapios dangos rezultatus, pateiktus vokiečių žurnale „Auto Motor und Sport“.
? Į geriausią stabdymo ant šlapios dangos penketuką įtrauktos šios padangos (stabdymo kelias metrais, kai greitis 80 km/val.):
„Michelin Primacy 4“ – 34,6 m;
„BFGoodrich Advantage“ – 35,8 m;
„Bridgestone Turanza T005“ – 36,2 m;
„Continental ContiPremiumContact 5“ – 36,6 m;
„Maxxis Premitra HP5“ – 37,7 m.
? Į geriausią stabdymo ant sausos dangos penketuką įtrauktos šios padangos (stabdymo kelias metrais, kai greitis 100 km/val.);
„Michelin Primacy 4“– 36,0 m;
„Maxxis Premitra HP5“ – 36,9 m;
„Nokian Wetproof“ – 37,1 m;
„Bridgestone Turanza T005“ – 37,5 m;
„Toyo Proxes Comfort“ – 37,6 m.
Taigi, galima teigti, kad kai kurie modeliai, „pasirodę“ puikiai ant šlapios dangos, nebuvo įtraukti į geriausiųjų ant sausos dangos penketuką ir atvirkščiai. Тaip pat galima išskirti tris modelius, vienodai gerai išlaikiusius stabdymo bandymą ant visų tipų dangų.
? „Michelin Primacy 4“ – pirmauja abiejuose bandymuose..
? „Bridgestone Turanza T005“ – taip pat itin sėkmingas modelis, jau ne pirmus metus demonstruojantis puikią parametrų pusiausvyrą.
? „Maxxis Premitra HP5“ – puikus pasirinkimas atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį. Tai ekonomiškos padangos su ypač gerais parametrais.

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas