Jau greitai: BFGoodrich All-Terrain T/A KO3

BFGoodrich All-Terrain T/A KO3 - naujos kartos padangos visureigiams jau greitai bus pasiekiamos. BFGoodrich Tires paskelbė apie šios padangos pristatymą JAV, o pirmieji dydžiai bus prieinami jau šį mėnesį. Nors konkreti išleidimo data Jungtinėje Karalystėje ir Europoje dar nepatvirtinta, galite tikėtis jos pasirodymo artimiausiu metu.

Kodėl verta rinktis BFGoodrich All-Terrain T/A KO3?

BFGoodrich teigia, kad KO3 pagerina savo pirmtako, BFGoodrich All-Terrain T/A KO2, išskirtinį našumą, integruodamas naujausias padangų technologijas, kurios tenkina besikeičiančius bekelės vairuotojų poreikius. Tai reiškia, kad naujoji padanga užtikrina dar geresnį našumą ir daugiau privalumų nei KO2.

Harold Phillips, BFGoodrich pasaulinis generalinis direktorius, sako: „BFGoodrich Tires legendinis tvirtumas buvo dar labiau sustiprintas kuriant All-Terrain KO3 padangą. Dešimt metų rinkome duomenis, atsiliepimus, technologijas ir patirtį nuo KO2 pristatymo, kad sukurtume KO3. Mes patys sau esame konkurencija ir žinojome, kad laikas padangos našumą pakelti į naują lygį.“

Daugiau nei 100 dydžių

BFGoodrich planuoja pristatyti daugiau nei 100 dydžių per 24 mėnesius Šiaurės Amerikos rinkoje. Pirmieji 13 dydžių bus prieinami nuo 2024 m. gegužės, su dar 17 dydžių rugpjūtį ir penkiais dydžiais spalį. Papildomi 52 dydžiai bus išleisti 2025 m., o dar 19 dydžių - 2026 m.

Patobulinimai kartoms

BFGoodrich praneša, kad All-Terrain T/A KO3 turi pagerintą dėvėjimosi našumą, ilgaamžiškumą žvyrkeliuose ir geresnį sukibimą su sniegu, išlaikant KO2 šoninių sienelių tvirtumą ir sukibimą su minkštu dirvožemiu. Specifinės KO3 savybės apima:

  • Dėvėjimasis: Naujas protektoriaus raštas ir visureigių protektoriaus mišinys užtikrina ilgaamžiškumą net ant žvyro. Optimizuotas pėdsakas ir pilno gylio 3D fiksavimo įpjovos yra skirtos tolygiam dėvėjimuisi.
  • Tvirtumas: CoreGard technologija suteikia puikų šoninių sienelių tvirtumą, pelniusį Baja Champion ženklelį. Pažangus deflektoriaus dizainas padeda išvengti objektų įstrigimo ir šoninių sienelių skilimo.
  • Sukibimas: Dantytas peties dizainas ir Mud-Phobic strypai pagerina KO2 išskirtinį purvo ir sniego sukibimą, padedant KO3 padangai pelnyti Three-Peak Mountain Snowflake severe-snow reitingą.

BFGoodrich teigia, kad šios savybės suteikia šiuos privalumus:

  • Geresnis dėvėjimosi našumas nei BFGoodrich All-Terrain T/A KO2.
  • Geresnis ilgaamžiškumas žvyrkeliuose nei BFGoodrich All-Terrain T/A KO2.
  • Geresnis sukibimas su sniegu nei BFGoodrich All-Terrain T/A KO2.

Sekite naujienas beepunkt.lt svetainėje, kur rasite specialias nuolaidas ir akcijas BFGoodrich All-Terrain T/A KO3 padangoms visureigiams.

Comments (0)

Prekės pridėtos į norų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Privatumo pranešimas